Webdesign in Denhaag

Welkom bij csWebhosted. Wij zijn een bedrijf dat gevestigd is in Leidschendam Voorburg, aan de rand van Den Haag. Wij maken mooie, gebruiksvriendelijke en betaalbare websites. Wij verzorgen uw webdesign en desgewenst uw redactie en huisstijl. Helder en doeltreffend. En wat betreft uw marketing? Wij kennen de lokale markt in de omgeving van Den Haag en omliggende gemeenten goed. Uw website staat op onze eigen betrouwbare servers en is goed bereikbaar. Maak met csWebHosted van uw websitebezoeker ook daadwerkelijk een klant!


Webdesign & Development


U heeft een website nodig?
U denkt erover een eigen webshop te beginnen?
U wilt uw huidige website vernieuwen of uitbreiden?

csWebHosted Design is opgericht vanuit de gedachte:
"Wat er niet is, kun je maken!" Dat is development.
Uw concept, uw boodschap en uw imago staan centraal.
Een totaalconcept.

Zo heeft u meer tijd voor uw bedrijf.
En wij doen waar we goed in zijn: websites maken.

Samen verkennen we graag de mogelijkheden.


Wij ontwerpen en maken uw website. Wij werken niet met standaard opmaaksjablonen. Al onze websites worden naar uw wensen of volgens uw ontwerp en huisstijl geprogrammeerd en vormgegeven. We werken bij voorkeur op basis van een persoonlijke en vrijblijvende afspraak.

Wij kunnen ook uw teksten schrijven of redigeren en u assisteren met uw beeldkeuze. Zo weet u zeker dat uw teksten en beelden geschikt zijn voor het web. Ook letten wij er op dat uw informatie goed door Google herkend worden. U wilt immers digitaal goed gevonden worden.

Wij schrijven op uw verzoek ook een Content Management Systemen (CMS). Hiermee kunt u zelf content (tekst, afbeeldingen) aan uw website toevoegen of wijzigen. Dit CMS wordt specifiek voor u geschreven. Zo kunt u de website eenvoudig zelf beheren.
U kunt er ook voor kiezen het beheer volledig aan ons over te laten. Uw eventuele wijzigingen worden dan op aanvraag door ons uitgevoerd. Dat kan op basis van een abonnement of op basis van adhoc-opdrachten.

Staat uw website eenmaal online, dan staat deze op onze eigen kwalitatief hoogwaardige servers in één van de modernste datacentra van de Europa. Een goed beveiligde website werkt immers 24 uur per dag voor u, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Door onze complete dienstverlening is niet alleen het maken en opleveren van uw website, maar ook de gehele nazorg bij ons in goede handen. Altijd voorzien van de laatste beveiligingsupdates en gehost op kwalitatief hoogwaardige servers.

Graag verzorgen wij bij de lancering van uw nieuwe website ook uw drukwerk (visitekaartjes, flyers, stickers, stempels e.d.). Alles aansluitend bij de vormgeving van uw website.