Schoolwebsite


Informatie

Een website voor een school is een belangrijk communicatiemiddel tussen de school en de leerlingen / ouders. Wij maken zowel voor basisscholen als middelbarescholen websites.
Meer weten? Bekijk de informatie hieronder.

Wij ontwerpen en maken uw schoolwebsite. Wij werken niet met standaard opmaaksjablonen. Al onze websites worden naar uw wensen of volgens uw ontwerp en huisstijl geprogrammeerd en vormgegeven. We werken bij voorkeur op basis van een eerste, persoonlijke en vrijblijvende afspraak.

Wij kunnen ook uw teksten schrijven of redigeren en uw assisteren met uw beeldkeuze. Zo weet u zeker dat uw teksten en beelden geschikt zijn voor het web. Ook letten wij er daarbij op dat de teksten goed in de google-zoekmachine herkend worden. U wilt immers goed gevonden worden op het web.
Wij schrijven op uw verzoek ook uw eigen Content Management Systemen (CMS). Dat is het programma waarmee u zelf content (tekst, foto's, plaatjes) aan uw website kunt toevoegen of wijzigen. Dit CMS is specifiek op uw website, en dus op uw wensen, geschreven. Het beheer kunt u zo eenvoudig zelf voor uw rekening nemen. U kunt er ook voor kiezen de complete nazorg aan ons over te laten. Uw eventuele wijzigingen worden dan op uw aanvraag door ons uitgevoerd. Dat kan op basis van een abonnement of op basis van een adhoc-opdracht.
Staat uw website eenmaal online, dan staat deze op onze eigen kwalitatief hoogwaardige servers in één van de modernste datacentra van de Europa. Een goede website werkt immers 24 uur per dag voor u, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Door onze complete dienstverlening is niet alleen de realisatie van uw website maar ook de gehele nazorg bij ons in goede handen.
Graag verzorgen wij bij de lancering van uw nieuwe schoolwebsite ook uw drukwerk (t-shirts, posters, visitekaartjes, flyers, stickers, stempels e.d.). Alles aansluitend bij de vormgeving van uw schoolwebsite.

Ook leveren wij maatwerk voor uw schoolwebsite. Bent u binnen uw (bestaande) schoolwebsite bijvoorbeeld op zoek naar een bestelmodule, een afsprakenplanner, een forum, een blog, een recensiemodule e.d.? Wij realiseren het voor u.

csWebHosted basisschool CMS

Het csWebHosted basisschool CMS staat vooral voor eenvoud, een website bij een lagere school heeft vooral een informatieve functie voor ouders. De website wordt vaak niet bij het onderwijs betrokken, daarom is een intressante website met een mogelijkheid tot het snel delen van informatie belangrijk. Denk aan een nieuwsfunctie, nieuwsbief enzovoorts.

csWebHosted middelbare school CMS

Dankzij een slimme koppeling kan uw middelbare school website worden geïntegreerd met Magister 6 zo kunnen leerlingen gemakkelijk inloggen en alles bekijken, vrijwel het hele magister kan worden geïntegreerd in uw website!